Ring og aftal konsulent besøg eller et besøg i vores showroom

Modtag NYHEDSBREV

Kundeservice
Tlf: (+45)8230 4000
carbi@carbi.dk

Kurven er tom

Skraldespande & affaldsspande stort sortiment

Skraldespande /affaldsspande / Affaldsbeholdere

Herunder finder du over 900 modeller af skraldespande fra førende producenter. Alle affaldsspandende vist i nedenstående kategorier er til indendørs brug. Kategoriseret i forhold til: vippelåg, åben top eller pedal, til brug inde eller ude. Kort sagt: Skraldespande til alle formål.

NYT: Download vores brochurer 

Udendørs skraldespande     Indendørs skraldespande


Vi har opdelt vores skraldespande i 9 kategorier af forskellige typer.  Vælg den kategori i leder efter herunder: 

Vi bestræber os på at have Danmarks størte og bedste sortiment.

Eller download vores affaldsspande oversigt i pdf

Skraldespande / affaldsspande til indendørs og udendørs brug: Skraldespande med vippelågskraldespande med åben toppedalskraldespandeskraldespande / papirkurve til kontor og privatudendørs affaldsspandeudendørs skraldespande fra Siney Graff, udendørs affaldssortering. og vores helt nye produkter inden for indendørs affaldssortering.

Vi sælger skraldespande til både private og erhverv, og har for mange af vores forretningskunder, lavet specialløsninger til netop deres affaldsbehov. Du er velkommen til at søge rundt i vores forskellige kategorier af indendørs affaldsspande, men vi hører også gerne fra dig via telefon, hvis vi kan være behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning for dig eller din virksomhed. Ring til kundeservice på: Tlf: (+45)2830 5000

Denne side omhandler indendørs affaldsspande og skraldespande, men i menuen til venstre kan du let navigere dig til skraldespande til udendørs brug, affaldssortering, de forskellige typer af skraldespande eller eventuelt til udendørs skraldespande med integreret askebæger.

Vi søger altid at gøre det så enkelt som muligt for jer at handle hos os. Alle ordre bliver behandlet med omhyggelighed. Om ordren gælder en enkelt skraldespand eller en samlet stor affaldsløsning til en del af et projekt, institution, virksomhed eller bycenter.

Langt de fleste af vores affaldsspande findes i forskellige farver og størrelser, og vi har i den sidste tid fokuseret på også at finde modeller med stort rumindhold. I vores sortiment  finder du både pedalspande, push skraldespande og affaldsspande til ophæng, vi har en skraldespand der passer alles behov.

Vores leverandører er mange og nøje udvalgt - her et lille udpluk: