Ring og aftal konsulent besøg eller et besøg i vores showroom

Modtag NYHEDSBREV

Kundeservice
Tlf: (+45)8230 4000
carbi@carbi.dk

Kurven er tom

Håndtørrer -stort udvalg af håndtørrer i mange forskellige mærker

Håndtørrer

Bedre budget og miljø, med elektriske håndtørrer

Effektive og miljøvenlige håndtørrer. Håndtørrer til alles behov fra mange forskellige leverandører. Vi vælger med omhu markedets bedste håndtørrer. Det gør vi bl.a. ud fra følgende kriterier: flot design, effektiv håndtørring, god kvalitet og skånsom miljøprofil.  Derudover sørger vi naturligvis for at have håndtørrer i forskellige prislejer.

Alle de håndtørrer vi fører har et lavt energiniveau, der CO2 mæssigt forurener væsentligt mindre end papirservietter eller håndklæderuller.

Se vores store håndtørrer udvalg herunder, eller se vores side om håndtørrens fordele. For hurtigt overblik lige til at printe ud, kan du også downloade vores håndtørrer brochure. Leder du efter en oversigt over de forskellige Dyson Airblade håndtørrer kan du se dem her. De forskellige håndtørrerer fra Dyson er dem vi sælger absolut flest af. De er pålidelige, effektive og miljøvenlige. Har i behov for sparring i forhold til valg af de rigtige håndtørrer, er i meget velkomne til at kontakte os. Tlf: (+45)2830 5000