Ring og aftal konsulent besøg eller et besøg i vores showroom

Modtag NYHEDSBREV

Kundeservice
Tlf: (+45)8230 4000
carbi@carbi.dk

Kurven er tom

Om Carbi - dansk handelsvirksomhed -rene omgivelser

Specialister i skraldespande, håndtørrere og armaturer

Carbi er en handelsvirksomhed, som leverer udvalgte produkter til byggerier, institutioner, hoteller og virksomheder. Vi koncentrerer os om relativt få produktkategorier, til gengæld sætter vi en ære i at levere alle fabrikater og modeller inden for kategorierne. Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder at finde det helt rigtige produkt, både hvad angår pris, kvalitet og funktionalitet.

 

Man kan sige, at vi har valgt at være rigtigt gode til lidt i stedet for at være lidt gode til meget. Vi kender vores produkter ud og ind, vi har dem mellem hænderne, og vi lytter aktivt til de erfaringer, som vores kunder gør sig med produkterne. Den viden sætter os i stand til at hjælpe vores kunder med at vælge den model, som samlet set tjener dem bedst.

 

Når man skal købe nyt, tager man tit udgangspunkt i de mærker og modeller, man kender til i forvejen. Det er det mest overskuelige og sikre i en travl hverdag, men det kan afskære en fra nogle spændende valgmuligheder. Hos Carbi tager vi udgangspunkt i de forventninger, kunder har til produktet: Hvem skal bruge det, hvordan og hvor ofte, hvor robust skal det være? På den måde kan vi ofte pejle os ind på et produkt, som fuldstændigt lever op til kravene, men som er billigere end det, kunden kendte til i forvejen. Det modsatte kan også være tilfældet, at kunden har højere krav til funktion og kvalitet, end modellen kan leve op til.

 

Det er enkelt og hurtigt at handle med os, og vi håndterer alle ordrer med samme omhyggelighed. Lige fra en enkelt skraldespand i en virksomhed eller institution til den samlede levering af håndtørrere som en del af den samlede projektering ved nybyggeri. Vores base er i Herning, mens vores sælger færdes hjemmevant i alle hjørner af Danmark for at demonstrere produkterne og få en snak om de krav, der stilles.