Ring og aftal konsulent besøg eller et besøg i vores showroom

Modtag NYHEDSBREV

Kundeservice
Tlf: (+45)8230 4000
carbi@carbi.dk

Kurven er tom

Affaldsløsninger - projektsalg

Carbi arbejder primært med projektsalg af store affaldsløsninger til byggerier, virksomheder, skoler, hoteller og institutioner, eller som underleverandør til entreprenører, arkitekter og lign.

I tæt samarbejde med de ansvarlige, sørger vi for en løsning der sikrer let og enkel håndtering af virksomheders affald. Ved projektsalg er vores løsninger altid individuelt tilpassede vores kunders behov. Hos Carbi tager vi udgangspunkt i de forventninger i har til produkterne, jeres forbrugsmønster og ønsker til brug og funktionalitet. Nogle af de væsentlige parametre for at finde frem til den korrekte løsning er:

Hos Carbi er vi van til at tage hånd om vores kunders ønsker og behov. I mange af vores projektsalg har vi udviklet modeller af vores løsninger der er skræddersyet virksomheden. Det kan være i forhold til indkast, tømning og ikke mindst design og farvevalg. Mange af vores kunder får affaldsspande i egen logofarve med branding på beholderne.

Det er enkelt og hurtigt at handle med os, og vi håndterer alle ordrer med samme omhyggelighed. Vores base er i Danmark, men vores sælgere færdes hjemmevant i Norge, og kommer gerne på besøg for at demonstrere produkterne og få en snak om de krav, i stiller.

I er velkomne til at kontakte os på  Tlf: (+45) 8230 4000,; Mail:carbi@carbi.dk

Vi har serviceret mange store kunder - og det er vi stolt af: